Computer Afname Vragenlijsten

U kunt onze vragenlijsten op twee manieren digitaal afnemen, scoren en rapporteren.

  • Datec Testmij Online
  • Datec Score Manager

Datec Testmij Online is een web portaal. Datec Score Manager is ons Windows programma. Voor uw cliënt maakt het geen verschil, in beide gevallen kunnen zij de vragenlijst via Testmij.nl met een browser, tablet of mobiel invullen.

Het belangrijkste verschil is waar de data blijft. Wij zijn ons erg bewust van de privacy gevoeligheid. Vandaar dat we op Internet alleen minimale informatie bewaren en dan ook nog gecodeerd. De gevoelige informatie die tot de cliënt is te herleiden staat alleen in een database die door ons beveiligd is, op ons kantoor.

Bij Datec Score Manager staat de data alleen bij uw instelling in een database.

Aan u de keuze.

 

Een gebruiksvriendelijk platform voor online test afname, score en rapportage. U heeft alleen krediet nodig, er zijn geen bijkomende kosten. Afname is mogelijk  op een PC, tablet of mobiel. U kunt ook schriftelijk afnemen en ieder antwoord met één toetsaanslag overnemen - sneller kan niet.

Windows programma voor het afnemen, scoren en rapporteren van vragenlijsten. De cliënt kan de vragenlijsten ook online via ons Testmij.nl platfoorm afnemen, thuis achter de PC, of met de mobiel of tablet. Uw gegevens staan altijd uitsluitend in uw database bij uw instelling.