Gezondheidscheck Coronavirus

Bij face-to-face behandeling is een gezondheidscheck van belang. Het RIVM heeft voor contact beroepen een vragenlijst opgesteld, zodat heldere afspraken met de cliënt vooraf gemaakt kunnen worden.

Datec biedt nu deze lijst gratis ter beschikking in Testmij Online. Je kan de lijst 24 tot 48 van te voren opsturen naar de cliënt. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de lijst. Je kan hem onbeperkt inzetten bij je cliënten.

De cliënt verklaart de vragen naar waarheid ingevuld te hebben. Als één van de gezondheidsvragen met Ja wordt beantwoord, wordt gesteld dat je contact zult opnemen om de afspraak te verzetten. Als de cliënt na het invullen, maar voor de afspraak alsnog klachten ontwikkelt, wordt de cliënt gevraagd om direct contact op te nemen om de afspraak te verzetten.

Je krijgt een helder rapport in Testmij Online, waarin in een oogopslag te zien is of er sprake is van klachten, en of de cliënt verklaart de lijst naar waarheid te hebben ingevuld.

Testmij Online is beschikbaar vanaf €50. Je kan Testmij Online hier bestellen. Ben je al gebruiker van Testmij Online? De gezondheidscheck is nu beschikbaar.

Uitnodigingsmail

De cliënt ontvangt een specifieke e-mail voor de uitnodiging van de gezondheidsvragenlijst.

Geachte Jan Cornelissen,
Vanzelfsprekend geldt dat wij u graag verwelkomen als u geen Covid-19 gerelateerde gezondheidsklachten hebt. Om deze reden verzoeken wij u om deze aanvullende vragenlijst in te vullen voorafgaand aan uw afspraak. Het invullen vergt circa 3 minuten van uw tijd.

U kunt de vragenlijst invullen door in te loggen op onze website via de volgende link:

Vragenlijst

De vragenlijst bestaat uit 3 korte delen:

corona-1
corona-2
corona-3

Tot slot de vraag om contact op te nemen bij wijzigingen:

corona-4

Statusoverzicht

In het statusoverzicht zie je de uitslag. In dit geval is er een afwijking. Verzet de afspraak!

corona-5

Rapport in Word

Het rapport in Word kan direct in de EPD worden opgenomen. Het bevat de uitslag per vraag.

corona-6