Verbeteringen Status overzicht

Goed het nieuwe jaar in!

Status Overzicht

We starten het nieuwe jaar met verbeteringen in het status overzicht.

Live volgen van de voortgang

Actief

Als een cliënt thuis of op de instelling bezig is met het invullen van de vragenlijst komt zijn lijst bovenaan te staan in het status overzicht.

Het voortgang vak licht groen op, en laat live zien hoe ver het invullen gevorderd is. Een vinkje laat zien dat de vragenlijst is ingevuld.

Heeft de cliënt de vragenlijst ontvangen?

Dit is met stip de meest gestelde vraag aan onze helpdesk. Je kan dit nu direct zien in het status overzicht. In dit voorbeeld heeft Karel Vink geen uitnodiging ontvangen omdat zijn email adres niet is ingevuld.

Email icon

Het mail icon achter de datum geeft aan dat de uitnodiging succesvol is verstuurd naar de cliënt.

Het kan natuurlijk zijn dat het mail adres niet juist was, of er een probleem bij de ontvangende kant (mailbox vol). In dat geval krijg je een email. Krijg je die niet? Dan heeft je cliënt de mail ontvangen, of zit die in de spam box.

Mail fout

Als het om de een of andere reden niet gelukt is om de uitnodiging te versturen, dan wordt dat duidelijk aangegeven. Het vak kleurt oranje, met een oranje mail icon.

Soms duurt het wat langer om de mail te versturen, als dan na 1 of 2 minuten de mail verstuurt is krijgt het vak weer zijn normale kleur. Lukt het niet om de mail te versturen? Dan wordt onze support afdeling daarvan automatisch op de hoogte gesteld en gaan zij aan de slag om het probleem op te lossen en de mail alsnog te versturen.