Maatwerk mogelijkheden

person-in-blue-protective-suit-3992936

Datec heeft een naam om snel en flexibel in te spelen op de wensen van klanten. Heeft u maatwerk wensen? Neem contact op over de mogelijkheden.

Voorbeelden van maatwerk dat wij eerder voor klanten hebben uitgevoerd:

  • Inlezen van LAB berichten via Zorgmail. Uitslagen van bloed tests en kweektest worden ingelezen en afgeleverd in de vorm van een eigen Word rapport met uitleg van de uitslag.
  • Faciliteren van COVID PCR tests. De PCR tests van het lab worden verwerkt tot een rapport dat direct naar de cliënt kan worden verstuurd. We doen dit voor een bedrijf dat PCR tests voor reizigers aanbiedt. Omdat zij niet met de BSN werken, doen we een matching van de inkomende lab berichten met de cliënten op basis van cliëntnummer (indien aanwezig), geboortedatum, geslacht en naam. Als bijvoorbeeld de naam niet overeenkomt, zoeken we de juiste cliënt.
  • Gezondheidsvragenlijst voor een bedrijf dat preventief onderzoek doet. Dit combineert de preventief gezondheidsonderzoek (PMO) lijst met welzijnslijsten. De lijst heeft verschillende vragen voor mannen als voor vrouwen, dit wordt automatisch uitgevraagd. Als de lijst al eerder is ingevuld, wordt een selectie van eerdere antwoorden als default antwoord gegeven. De lijst kan doorvragen afhankelijk van de gegeven antwoorden.
  • Dubbele beveiliging van de vragenlijst uitnodigingen met SMS. We sturen een SMS uit met de login voor de vragenlijst, naast de uitnodiging per email.
  • Versturen van een SMS met een herinnering van de afspraak. We sturen een dag van te voren een SMS, met daarin de plaats en tijd van de afspraak.
  • API voor EPD. Diverse organisaties werken vanuit een EPD. Datec verstuurt de vragenlijsten op basis van een verzoek via onze API. De resultaten en een PDF met het resultaat wordt teruggegeven aan het bedrijf via de EPD. We gebruik een standaard API, of maken een specifieke naar wensen van de klant.
  • Custom email uitnodigingen zodat uw klanten een eigen email in uw huisstijl ontvangen.
  • Rapportage in huisstijl.
  • Managed server onder eigen domein. Ons shared hosting service Datec Testmij Online, bieden we ook aan op een eigen server met een eigen klant domein naam. We kunnen die server compleet managen, met backup, security patches, certificaat vernieuwingen en software updates.

Werkwijze

Wij werken agile. Na bespreking van je wensen maken we een offerte met een vaste prijs. We laten snel zien hoe het er uit komt te zien. Wil je het anders? Dan passen we het aan.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!