Datec Score Manager

Datec Score Manager is ons uitgebreide pakket voor het afnemen van vragenlijsten en complexe tests met uitgebreide persoonlijke rapporten. Het is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. U kunt vragenlijsten afdrukken, en de score snel overnemen van een schriftelijke lijst. Ook kunt u de vragenlijst direct achter de computer afnemen.

Bovendien werkt Datec Score Manager nauw samen met onze internet afname site Testmij.nl. Uw cliënt kan de vragenlijst met behulp van een browser bij u op kantoor, thuis of onderweg invullen. Datec Score Manager haalt de resultaten op en stelt het rapport voor u op. Datec Score Manager is gunstig geprijsd: na de eenmalige aanschaf betaalt u alleen een laag tarief per afname, en een jaar licentie per PC (inclusief onderhoud).

Door de eenvoudige bediening en complete functionaliteit bespaart u veel tijd. Datec Score Manager is een bewezen product dat al een aantal jaren op de markt is.

Met Datec Score Manager kunt u vragenlijsten van Datec gebruiken, maar wij leveren ook maatwerk waarbij we bijvoorbeeld uw eigen vragenlijst kunnen inbouwen.

Versies Datec Score Manager

Datec Score Manager is beschikbaar in verschillende versies: Datec Score Manager en Datec Score Manager Professional. Datec Score Manager is een kosteneffectieve versie, met name bedoeld voor zelfstandig gevestigden. Datec Score Manager Professional is onze versie voor instellingen. U kunt rapporten aanpassen naar behoefte, ROM rapportage draaien, testbatterijen samenstellen en nog veel meer.

Als u 5 tot 15 gebruikers heeft, kunt u beter de groeps editie aanschaffen. Die is gelijk aan Datec Score Manager Professional maar met meer licenties en met licentie voor gebruik op Terminal Server of Citrix. Klik op de tab hieronder voor de vergelijking van de versies.

Bestellen Datec Score Manager.

De prijs van Datec Score Manager is opgebouwd uit:

  1. een éénmalig deel (het programma en de test modules),
  2. een Licentie en Onderhoud Service per jaar en
  3. de gebruikskosten.

Het programma en de test modules schaft u éénmalig aan per netwerk installatie. Per PC waarop u het programma gebruikt schaft u de Licentie - en Onderhoudsservice aan. Hiervoor krijgt u telefonische ondersteuning en gratis updates van het programma en de test modules.

Datec Score Manager Professional

Deze versie van het programma is met name bedoeld voor instellingen en onderzoekers. U beschikt over alle mogelijkheden van Datec Score Manager. Daarnaast heeft u uitgebreide ondersteuning voor onderzoek en functies die met name geschikt zijn voor gebruik in instellingen.

Rapportage aanpassen naar behoefte

Eigen rapporten samenstellen, bedrijfslogo's opnemen in uw rapporten, of de rapporten aanpassen aan uw voorkeur

  • U kunt de rapporten aanpassen aan uw eisen of zelf andere rapporten samenstellen. Een rapport bestaat uit onderdelen zoals de persoonlijke informatie, de score tabel, de norm grafiek, persoonlijke teksten, etc. U kunt aangeven in welke volgorde de door u gewenste onderdelen worden opgenomen in het rapport.
  • U kunt uw eigen bedrijfslogo of tekst opnemen in de kop van het rapport. Ook kunt u eigen vaste tekst opnemen in het rapport.

Testbatterijen zelf samenstellen

Zelf testen combineren tot een nieuwe samengestelde test. Of onderdelen van tests samenvoegen tot een nieuwe praktijkgericht test.

  • In de Professional versie kunt u tests samenvoegen tot een standaard testbatterij. In plaats van losse tests met iedere hun eigen rapport, kan een samengestelde testbatterij als één test met doorlopende item nummering worden aangeboden.
  • Samengestelde tests kunnen worden afgedrukt of achter het scherm worden afgenomen. De bij iedere afzonderlijke tests behorende instructie worden automatisch voorafgaand aan het test onderdeel aan de gebruiker getoond.
  • Een bij de samengestelde test behorend rapport wordt automatisch voor u aangemaakt. De resultaten van de verschillende tests worden na elkaar in één rapport getoond.

Extra velden voor Cliënt gegevens

  • U kunt tot 10 extra velden definiëren, die per cliënt kunnen worden vastgelegd. De testleider krijgt deze extra velden te zien onder de knop "Extra" in de cliënt gegevens dialoog. Per veld kunt u definiëren of dit bij de export van test gegevens naar een tekst bestand moet worden opgenomen of niet.

Rom Rapportage

In Datec Score Manager Professional kunt u op een eenvoudige wijze een ROM rapportage op stellen. Deze rapportage geeft op een heldere wijze inzicht in het effect van de behandeling. Lees meer over de ROM rapportage.

Dit is een rapportage over uw eigen data. De data van Datec Score Manager wordt niet aangeleverd bij de SVR. U kunt met Datec Score Manager dan ook niet aan uw ROM verplichting voldoen volgens de zorgverzekeringswet. Dat kan wel met Datec Testmij Online.

Windows Versies
Versie Vergelijking