Status Afnames

Dit is het eerste scherm waar je op komt na de in log. De eerste keer is het leeg. Met iedere test die je klaarzet voor een cliënt vult het scherm zich met een extra rij.

Je kan hier in zoeken, sorteren en acties uitvoeren voor een rij die je geselecteerd hebt door er op te klikken.

 

Status scherm DTO

Cliënt

Hier zie je het door jou gekozen Cliënt Herkenningslabel.

Test

De door jou gekozen vragenlijst.

Klaargezet

De dag waarop de test is klaargezet.

Beantwoord

Het eerste getal is het aantal vragen dat op dit moment is beantwoord. Als je het status scherm bekijkt terwijl de cliënt bezig is, kan je hier de voortgang volgen.

Het tweede getal is het aantal vragen in deze vragenlijst.

Klaar

Hier komt een vinkje als de cliënt de vragenlijst heeft verzonden. Let op: als je ziet dat alle vragen beantwoord zijn, maar er geen vinkje staat, heeft de cliënt de vragenlijst niet afgesloten door op "Verzenden" te drukken. Je kan dit eventueel zelf doen. Er wordt geen rapport aangemaakt zolang hier geen vinkje staat.

Rapport

Als hier een vinkje staat is het rapport per email naar je verzonden.

Eerste Inlog

De datum waarop voor het eerst is ingelogd om de vragenlijst in te vullen.

Laatste actie

De datum waarop voor het laatst een vraag is beantwoord.

Acties starten

Standaard is de laatste test geselecteerd, maar je kan met de muis een regel selecteren. Als de test klaar is, zijn andere acties beschikbaar dan wanneer de test nog niet afgemaakt is.

Rapport

Als de test nog niet klaar is kunt u deze knop gebruiken om andere rapporten aan te vragen. Bijvoorbeeld een cliënt rapport of een rapport met een andere normgroep. Deze extra rapporten worden verstuurd zodra de test is ingevuld. Het rapport gekozen bij het klaarzetten wordt automatisch gestuurd, u hoeft dat niet opnieuw aan te vragen.

Als de test klaar is, kunt u hier het rapport opnieuw opvragen of een ander rapport of normgroep kiezen.

Rapport

Als de cliënt een schriftelijke vragenlijst heeft ingevuld, zet u eerst de test klaar met behulp van het cliënt scherm. Daarna kunt u met de P&P module de vragenlijst steeds met één toetsaanslag per antwoord overnemen.

Rapport

Als de vragenlijst klaar is, kunt u hier bekijken welke antwoorden zijn gegeven. U kunt geen antwoorden meer wijzigen.

Rapport

Nadat u een test klaargezet heeft, kunt u met deze knop direct de afname starten. De cliënt kan direct achter de computer de vragenlijst invullen.

Rapport

Als u een email adres heeft ingegeven en de cliënt de vragenlijst nog niet heeft afgemaakt, kunt u met behulp van deze knop een herinnering naar de cliënt sturen. Ook als de cliënt de email niet (meer) heeft, kunt u deze knop gebruiken om dezelfde mail nogmaals naar de cliënt te sturen.

Rapport

U kunt de vragenlijst uit uw overzicht verwijderen, bijvoorbeeld als u een vragenlijst met gewijzigde gegevens voor de cliënt wilt klaarzetten. De vragenlijst wordt na bevestiging direct verwijderd en is daarmee niet meer beschikbaar voor de cliënt. Als de test nog niet was ingevuld, krijgt u het krediet binnen een paar minuten terug.