Datec Direct Online wordt Datec Testmij Online

Na maanden hard werken zijn we enorm blij ons nieuwe release van Datec Testmij Online te kunnen presenteren.

Datec Testmij Online

Een nieuwe naam omdat we merkten dat de oude niet duidelijk genoeg was.

  • Testmij is de website waar cliënten vragenlijsten invullen. (www.testmij.nl)
  • Datec Testmij Online is de naam van website waar je testen klaarzet en de status bewaakt. (www.testmij.nl/online)

Nieuw voor Cliënten

Je cliënten vullen de vragenlijst in via Testmij.nl. Dit kan zowel in het Engels als in het Nederlands. Het is belangrijk dat zij dit overal kunnen doen, en dat het invullen een prettige ervaring is.

Moderne look en feel

De website is compleet gerestyled. De site is beter leesbaar en werkt veel prettiger door de grote vlakken waar de cliënt op kan klikken of drukken. Het invullen kan ook goed met alleen een toetsenbord.

Studies hebben uitgewezen dat mensen vragen veel makkelijker beantwoorden als de vraag direct boven de antwoorden staan. Vandaar dat we dit in de nieuwe site hebben toegepast.

ROMmen met OQ45 op Testmij Online

Mobiel gebruik

Veel internetters gebruiken uitsluitend hun mobiel. Testmij is nu volledig mobiel vriendelijk. De website past zich aan bij de grote van het apparaat en is makkelijk met een aanraakscherm te gebruiken. Je cliënten kunnen met een iPhone 4 en later en Android apparaten, evenals tablets iedere vragenlijst invullen.

Mobiel Testmij

Gebruik onderweg

Het invullen van een vragenlijst kan ook onderweg, in de trein of in de bus. Alle antwoorden worden meteen opgeslagen, dus bij een onderbreking van het beantwoorden gaat niets verloren. Maar zelfs als de netwerkverbinding verbroken wordt kan de cliënt gewoon nog enige tijd doorgaan met het invullen van de antwoorden. Als de verbinding weer hersteld is worden de antwoorden alsnog doorgestuurd, zonder dat de cliënt hier iets voor hoeft te doen. Ook als de cliënt pas later weer opnieuw inlogt om de vragenlijst af te maken, worden de opgeslagen antwoorden direct opgepakt en doorgestuurd. Kortom, een ongestoorde ervaring voor uw cliënten!

Betere e-mails

De door het systeem verstuurde e-mails zien er netter uit, en kunnen ook goed op ieder formaat worden gelezen, dus ook op mobiel.

Nieuw voor de Psycholoog

Als psycholoog maak je gebruik van Datec Testmij Online om de vragenlijsten voor je cliënten klaar te zetten.

Status Overzicht Afnames

De belangrijkste vernieuwing is het nieuwe status overzicht. Hierin kan je – real time – de vorderingen van je cliënten volgen. Bij het klaarzetten kies je een cliënt herkenningslabel. Dit label zie je als eerste in het overzicht:

Status overzicht Testmij

Onder Beantwoord zie je hoeveel vragen de cliënt tot op dit moment heeft beantwoord. Zodra de cliënt de vragenlijst heeft verstuurd komt het “klaar” vinkje tevoorschijn. Zodra het rapport naar je verstuurd is komt er ook een vinkje bij “Rapport” (meestal binnen een paar minuten).

Met de knoppen onder het overzicht kan je:

  • Een ander rapport opvragen, bijvoorbeeld met een andere norm of bijvoorbeeld een cliënt rapport.
  • Met de P&P-module snel een schriftelijke vragenlijst overnemen
  • Met Testmij kan de cliënt direct de vragenlijst achter de computer invullen. Uiteraard moet je dan opnieuw inloggen om weer bij het status scherm te kunnen komen.
  • U kunt een herinnering sturen naar uw cliënt
  • Als u een test verwijderd voordat hij volledig is ingevuld krijgt u uw krediet weer terug. Na 90 dagen zal het systeem voor u een niet ingevulde vragenlijst verwijderen.

Nadat de vragenlijst definitief is ingevuld kunt u:

  • Rapporten opvragen
  • De antwoorden bekijken
  • Een vragenlijst verwijderen

Verder kan je in dit scherm sorteren op iedere kolom, en filteren op de gegevens om bijvoorbeeld een eerder afgenomen vragenlijst snel terug te vinden.

Mobiel gebruik

Even snel de status zien, of nog een vragenlijst klaarzetten? Dat kan vanaf nu ook op je mobiel. De website past zich automatisch aan op het formaat van uw scherm.

Snel krediet opwaarderen

Je kan nu voortaan zelf direct krediet opwaarderen. Kies voor “Bestel Krediet” in het menu en voeg het gewenste krediet in veelvouden van €50 meteen toe. Je hoeft niet te wachten, het krediet is meteen beschikbaar. Wij sturen achteraf de factuur.

Minder e-mails

Wij hebben het aantal e-mails verminderd. De bevestigingsemail is vereenvoudigd, omdat je nu vanuit het statusoverzicht alle handelingen direct kunt doen. Je krijgt geen e-mail meer als de vragenlijst is ingevuld. Je kunt dat in het status overzicht zien, en krijgt enkele minuten later het rapport toegestuurd.