Datec Testmij Online met Professional Jaarabonnement Zelfstandige

105.00

Datec Testmij Online Professional Zelfstandige bestaat uit de Professional Jaarlicentie en een start krediet. U heeft verder niets nodig om uw vragenlijst online af te nemen en/of te score en te rapporteren. Het krediet kunt u voor alle vragenlijsten gebruiken. Met de Professional jaarlicentie krijgt u extra ondersteuning en dienstverlening voor de AVG, wij sluiten een verwerkersovereenkomst af, en leveren u de diensten die daarin genoemd staan.

In stock

SKU: DTO-1 Category:

Description

Met Datec Testmij Online kan je vragenlijsten via Internet afnemen, of schriftelijke afgenomen lijsten snel scoren. Je krijgt een uitgebreide rapportage volgens de test handleiding.

Super vriendelijk in het gebruik voor jou en voor je cliënt, op een PC, tablet of mobiel.

De prijs is inclusief €50 start krediet en het eerste jaar abonnement. Vanuit uw account kan je op ieder moment extra krediet (vanaf €50) toevoegen, de factuur krijg je achteraf. Het krediet blijft gewoon beschikbaar. Alleen als je een jaar niet inlogt sluiten wij je account af.

Met Datec Testmij Online kan je ROMmen. De data wordt automatisch maandelijks doorgestuurd naar de SVR, daar heb je geen omkijken naar. Met de CQi-GGZ-VZ (Ambulant en Klinisch), kan je de klant tevredenheid meten.

Daarnaast zijn nog andere vragenlijsten beschikbaar voor het meten van persoonlijkheid, coping of depressie. Zie de lijst voor de prijzen per afname.

Bij je aanmelding bij de SVR geef je op dat je bij Datec ROMt. Zij sturen je een e-mail met daarin een licentiesleutel en je persoonlijke AGB code. Stuur die e-mail naar ons zodat we je registreren in ons systeem. Daarmee weet de SVR dat wij gerechtigd zijn om namens jouw data te sturen.

Jaarabonnement Professional

Met de Professional jaarlicentie krijg je extra ondersteuning en dienstverlening voor de AVG, wij sluiten een verwerkersovereenkomst af, en leveren je de diensten die daarin genoemd staan.

Met Upgrade naar DTO Professional Instelling, breidt je je bestaande account uit naar een Professional account.

Datec garandeert:

  • Logging zoals beschreven in NEN7513. De inhoud van de log voorzover het toegang betreft tot cliënt gegevens wordt desgevraagd ter beschikking gesteld
  • Vrijwaring voor alle claims, acties en aanspraken van derden, alsmede boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens,die rechtstreeks voortvloeien uit een toerekenbare tekortkoming door Datec en/of diens onderaannemers in de nakoming van zijn verplichtingen onder de Verwerkersovereenkomst

Bij Professional zitten verder:

  • CQI V5 Jaarrapport met gemiddelden voor rapportage naar het Zorgportaal
  • Download gebruiksoverzicht. Je kan hier mee het gebruik per vragenlijst zien
  • Download NEN7513 Log. Je kan hiermee zien welke acties er op de cliënt gegevens zijn geweest, wie het heeft ingezien, verwijderd en meer. Zie Mijn Account, Downloads.
  • Download alle items en schaalscore voor al je afnames van een bepaalde vragenlijst. Je kan dit inlezen in SPSS voor statistsche analyse, of gewoon in Excel verwerken.
  • Extra vragenlijsten (Zie overzicht testen en prijzen).
    De prijs is per jaar.

 

Overzicht testen (vragenlijsten) en krediet kosten per test

(het krediet is geldig voor alle tests).


Warning: file_get_contents(https://www.testmij.nl/api/v1/dto/tests): Failed to open stream: Connection timed out in /var/www/vhosts/datec.nl/httpdocs/wp-content/plugins/insert-php-code-snippet/shortcode-handler.php(77) : eval()'d code on line 2
Bij vragenlijsten met een per cliënt prijs wordt deze één keer per cliënt per kalender jaar in rekening gebracht.