Integratie met EPD Caredate

Datec en Caredate hebben hun software geïntegreerd. Caredate is de ‘place to be’ voor ondernemende GZ- en basispsychologen. Op https://caredate.nl kunnen cliënten zelf een psycholoog uitkiezen en in gesprek gaan. Daarbij verzorgt Caredate ook de EPD en ROM software voor psychologen en hun cliënten.

Datec levert de ROM dienst die volledig is geïntegreerd met de EPD van Caredate. Vanuit de EPD wordt een ROM test klaargezet en wordt, nadat de cliënt de lijst heeft ingevuld, automatisch een ROM rapport in PDF opgehaald en in de EPD gezet.

De ROM service van Datec stuurt een link naar de cliënt waarmee de lijst veilig kan worden ingevuld op de mobiele telefoon, iPad of PC. Ieder antwoord wordt meteen opgeslagen, zodat onderbrekingen geen invloed hebben op het resultaat.

Datec werkt volgens ISO 27001 voor informatiebeveiliging zodat de cliëntgegevens volgens de hoogste normen worden beveiligd. De flexibele API stelde Caredate in staat om binnen een week na de start van het project de integratie in productie op te nemen.

Heeft u een EPD en wilt u de vragenlijsten liever via een professioneel vragenlijsten platform afnemen? Neem contact op met Datec!