ROMmen voor Vrijgevestigden – Eenvoudig en voordelig

fashion-person-woman-hand

ROMmen bij Datec met Testmij Online

Vanaf 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ggz verplicht ROM-gegevens aan te leveren (ROMmen) aan de Stichting Benchmark GGZ (SBG). Datec richt zich op kwaliteit en eenvoud in gebruik voor een lage prijs. Goedkoper dan bij ons kan je niet terecht. Toch leveren we een zeer vriendelijk en goede omgeving, met een goede schriftelijke uitleg van iedere uitslag.

Veel vrijgevestigden willen zich niet bezig houden met IT, maar zich liever focussen op het helpen van hun patiënten. Bij ons kan je terecht voor een gebruiksvriendelijke oplossing. Je kan er zo mee aan de slag.

ROMmen met Testmij Online is dan ook zeer eenvoudig. Iedere keer dat je een OQ-45 of een SQ-48  voor een cliënt klaar zet vul je het BSN nummer van de cliënt in. Dat is alles. De cliënt vult de lijst in bij jou op de praktijk, of met een link via email, thuis of onderweg op een PC of mobiel. Dit verhoogt de respons.

De SD schaal wordt gebruikt voor de benchmark, maar het is voorgeschreven dat de complete OQ-45 afgenomen moet worden.

Per email krijg je een uitgebreid rapport, met vergelijking van de huidige uitkomst met de vorige rapportage. En een interpretatie van de schaal uitkomst in begrijpelijke taal, ook voor de cliënt. Het rapport is beschikbaar in PDF en Word. Klik hier voor een voorbeeld rapport.

Automatische koppeling met de SVR - EPD koppeling niet nodig

Wij sturen de verplichte gepseudonimiseerde data (zonder naam en met anoniem gemaakte BSN) naar de SVR. Daar wordt het via de BSN gekoppeld met je EPD data. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Een aparte EPD koppeling is niet nodig.

Wat kost het?

Je kan al starten vanaf €50 krediet. Dit geeft je automatisch toegang geeft tot veel andere interessante en declareerbare psychologische testen.

Wij hebben geen abonnement, je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Zie voor een overzicht van de prijzen Datec Testmij Online ROMmen in onze webshop.

ROMmen met OQ45 op Testmij Online
ROMmen met OQ45 op Testmij Online

Planning

Er zijn een aantal belangrijke mijlpalen.

  • Je kan je nu al registreren voor de SBG-aanlevering en je SBG-aanlevering in gang zetten. Registreren kan je op de aanmeldpagina van de SVR.
  • Je kan nu starten met ROMmen met Datec Testmij Online
  • Vanaf 1 oktober 2016 start de SVR met de aanlevering van ROM-data aan SBG.
  • Vanaf 1 januari 2017 is de aanlevering verplicht.

Klinkt goed, hoe kan ik beginnen?

Bestel hier Datec Testmij Online ROMmen in onze webshop

Je kan vast starten met ROMmen om alle procedures te testen. Alle ROM gegevens die u nu verzameld worden tzt aan de SVR geleverd.

Meld je hier aan bij de SVR

Geef aan dat je Datec gaat gebruiken als je ROM leverancier. Je krijgt een licentiesleutel.

Zodra je je bij de SVR hebt aangemeld geef je ons:

  • Je AGB code
  • De licentiesleutel van de SVR