Automatisch herinneren

Herinnering

Nieuw: Instellen Automatische Herinneringen

Verhoog je productie door automatische herinneringen aan te zetten.

Je kan je cliënt na een aantal dagen automatisch een herinnering laten sturen voor het invullen van de vragenlijst, bijvoorbeeld na 7 dagen. Heeft de cliënt net ingelogd? Dan wordt het versturen van de herinnering automatisch 2 dagen uitgesteld. Als je zelf een herinnering stuurt, bijvoorbeeld op verzoek van de cliënt, dan wordt automatisch gewacht tot het ingestelde aantal dagen.

Je kan automatische herinneringen instellen bij Mijn Account, op de Opties tab. Je hoeft alleen "Stuur automatische herinneringen" aan te vinken en op te geven na hoeveel dagen je dat wilt.

In de kolom "herinnering" in het status overzicht zie je wanneer de laatste herinnering is gestuurd.

 

Stuur Mij

Stuur Mij

Sinds enige tijd krijg je geen blinde kopie van de uitnodiging meer, om het aantal emails dat Testmij Online je stuurt te beperken. Maar soms is het handig even zelf een email naar de klant te forwarden. Druk dan op de nieuwe knop "Stuur Mij". Er wordt een uitnodiging gestuurd zoals je klant die zou krijgen, maar alleen naar jou.

Je kan de Stuur Mij knop ook gebruiken als je geen email adres van je klant hebt opgegeven. Je ontvangt dan zelf de uitnodiging, en die kan je alsnog doorsturen naar je klant, zonder ooit een email adres in Testmij op te geven.