Nieuw: Excel Downloads in Datec Testmij Online

In Versie 7.8 van Datec Testmij Online kan je nu data downloaden naar een Excel bestand. Er zijn voorlopig vier soorten downloads beschikbaar.

Status overzicht

Het statusoverzicht lijkt erg op het overzicht zoals je dat ziet als je inlogt. Het Excel bestand bevat al de afgenomen vragenlijsten. Naast de informatie die je in het status overzicht ziet, bevat het Excel bestand ook de aardmeting voor ROM tests, en de ID. In je SVR Rapportage vindt je dezelfde test ID.

Tip: Als je (een deel van) dit bestand deelt met je verzekeraar, verwijder dan de eerste kolom met de klant naam.

Gebruiksoverzicht

Het gebruiksoverzicht geeft een overzicht van het aantal vragenlijsten dat in je instelling is afgenomen per testleider, en de kosten van de afname. Het overzicht is per maand. Vanaf maand 4 (april 2018) is het exact, daarvoor is het een schatting.

Het gebruiksoverzicht is alleen beschikbaar voor de beheerder(s).

Cliënt Overzicht

In de Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG) heeft je cliënt recht op inzage en recht op dataportabiliteit. Lees hier meer over die rechten.   Met het Cliëntoverzicht kan je aan beide eisen voldoen, voorzover het om de vragenlijsten gaat. Selecteer de cliënt waar het om gaat, en download zowel de persoonsgegevens als de antwoorden op alle vragenlijsten. De schaalscores en interpretaties zijn niet opgenomen in het Excel bestand.

 

Statistische gegevens

Je kan (per vragenlijst) alle relevante statische gegevens downloaden. (Alleen beheerders). Je kan kiezen voor een CSV bestand of een Excel bestand.

Kies de vragenlijst en het jaar waarvan je de gegevens wilt hebben. Het bestand bevat anonieme achtergrond gegevens, met een regel per afname. Iedere regel bevat de schaalscores, alle antwoorden, en daarna alle item scores. Het bestand kan in een statistisch programma zoals SPSS ingelezen worden voor verwerking.

Voor het downloaden van dit bestand is een professional licentie nodig. Deze is voor slechts €100 per jaar beschikbaar.